Thursday, February 24, 2011

Does It Hurt Getting A Tattoo On Pubic Mound

Pork marinated in spices Kofte






















Mmm!! Une bien délicieuse découverte pour mes papilles et oui oui, pour mes pupilles lors de ma visite chez la très chaleureuse Nathalie qui avait offert ce délice pour lequel je n'ai su résister!! Toute fois, faute d'avoir sous la main des filets mignons, j'ai choisi un bon filet de porc. Un régal je vous assure!! Merci beaucoup à toi ma belle pour ce divin repas qui fût le nôtre;) xxx

Note: Since I changed the meat, I had to put my title accordingly! You can cook on the barbecue, there will be better;) xxx



Preparation: 10 minutes
Cooking time: 25 minutes in the oven for me
Servings: 4 Ingredients


filet mignon cubes for 4 people (me pork)
120 ml red wine 1 small onion

finely chopped 45 ml balsamic vinegar salt and pepper

15 ml of Spice kofte (I want to have, I replaced by Ras El Hanout)
45 ml olive oil

Preparation for pork
1) Mix all ingredients and marinate in fridge for a few hours.
2) Bake according to your taste and add the service a good dash of melted butter



Ingredients for butter with garlic and coriander

125 g butter 4 cloves garlic, finely chopped 1 handful
chopped fresh cilantro


butter Preparation 1) Mix all ingredients in a food processor to obtain a smooth paste.



source: Hunters Spice change slightly by Nathalie ~ ~ Lexibule
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