Pork marinated in spices Kofte
Mmm!! Une bien délicieuse découverte pour mes papilles et oui oui, pour mes pupilles lors de ma visite chez la très chaleureuse Nathalie qui avait offert ce délice pour lequel je n'ai su résister!! Toute fois, faute d'avoir sous la main des filets mignons, j'ai choisi un bon filet de porc. Un régal je vous assure!! Merci beaucoup à toi ma belle pour ce divin repas qui fût le nôtre;) xxx
Note: Since I changed the meat, I had to put my title accordingly! You can cook on the barbecue, there will be better;) xxx
Preparation: 10 minutes
Cooking time: 25 minutes in the oven for me
Servings: 4 Ingredients
filet mignon cubes for 4 people (me pork)
120 ml red wine 1 small onion
finely chopped 45 ml balsamic vinegar salt and pepper
15 ml of Spice kofte (I want to have, I replaced by Ras El Hanout)
45 ml olive oil
Preparation for pork
1) Mix all ingredients and marinate in fridge for a few hours.
2) Bake according to your taste and add the service a good dash of melted butter
Ingredients for butter with garlic and coriander
125 g butter 4 cloves garlic, finely chopped 1 handful
chopped fresh cilantro
butter Preparation 1) Mix all ingredients in a food processor to obtain a smooth paste.
source: Hunters Spice change slightly by Nathalie ~ ~ Lexibule
Print recipe
0 comments:
Post a Comment